지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
전자선 조사가 진공 포장된 계육 가슴살의 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2005 .01
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감마선 처리에 따른 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
환경온도와 항생제 대체물질이 닭 가슴살의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
[P4-11] Eflect of Gamma and Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities of Vacuum-Packaged Chicken Breast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Chicken Breast
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
계육의 위생화 및 안전 저장을 위한 감마선 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
감마선 조사 계육의 품질특성
Food Science and Preservation
1999 .12
Microbial Quality and Physiochemical Changes of Grilled Fish Paste in a Group-Meal Service Affected by Gamma-Irradiation
Food Science and Preservation
2004 .12
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
Effects of Chicken Breast Meat on Quality Properties of Mackerel (Scomber japonicus) Sausage
한국축산식품학회지
2014 .01
감마선 조사가 육단백질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .04
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
Food Science and Biotechnology
2008 .02
0