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이용수
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Comparison of anti-oxidant activities of seventy herbs that have been used in Korean traditional medicine
Nutrition Research and Practice
2008 .09
Effect of Supplementation of Antioxidant Nutrients Against Oxidant during Exercise
한국영양학회지
1997 .11
The Study on the Anti-Inflammatory Effect of the Ostrich Extract combined with Korean Herb Medicine on Serum Parameters in Rat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2004 .10
Evaluation of in vitro anti-oxidant and anti-inflammatory activities of Korean and Chinese Lonicera caerulea
Nutrition Research and Practice
2018 .12
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Nutrition Research and Practice
2018 .12
Monitoring of Aflatoxins on Herbs Commonly Used for Food and Medicine
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
통초, 필발을 포함한 7종 한약재 추출물의 항산화 및 항염증 활성
한국미생물·생명공학회지
2013 .01
광곽향 메탄올 추출물의 항산화, 항염증 및 암세포 증식 억제 효과
생명과학회지
2015 .01
Pattern analysis of main components of DA mixture and its composition herb material with anti-aging activities by HPLC-DAD-ESI-MS
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Secondary oxidants in human serum exposed to singlet oxygen: the influence of hemolysis
Photochemical & photobiological sciences : an international journal
2009 .01
동아시아 지역 isoprene 배출량 평가 및 isoprene 불확실성에 따른 oxidant와 에어로졸 변화 분석
한국대기환경학회 학술대회논문집
2010 .10
Oxidant 에 의한 간독성유발에 가미행체탕 합 육미지황탕의 효과 ( Effect of Kamihaengche-tang plus Yukmijihwang-tang on Oxidant-Induced Liver Cells Injury )
생명과학회지
1998 .08
향신채의 조리중 기능성 변화
한국식품조리과학회지
2008 .01
Effect of Rhodiola Extract Supplementation on Blood Lipid Concentrations and Anti-Oxidant Status in Rats Fed Highly Oxidized Linoleic Acid Diets
Nutritional Sciences
2001 .11
Trace Metal and Mineral Contents in Medicinal Herbs
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
ANTIOXIDATIVE AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF SELECTED HERBS
한국식품조리과학회 학술대회지
2005 .01
광양만권 옥시단트 ( Ox ) 예측 모델의 개발 ( Development of a Forecasting Model for Oxidants )
한국대기환경학회 학술대회논문집
2000 .11
The Al₂O₃ Passivation Mechanism for c-Si Surface Deposited by ALD Using O₃ Oxidant
한국진공학회 학술발표회초록집
2013 .08
산초 추출물 및 분획물의 항산화, 미백 및 항염증 활성
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
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