지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Molecular Characteristics and Functional Properties of Barley Starches with Varying Amylose Content
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
수수 및 단수수 [Sorghum bicolor (L.) Moench] 수집 유전자원의 내염성 비교 평가
한국육종학회지
2020 .01
Effect of Water Treatment Sludge (WTS) on Zinc Content in Sorghum (Sorghum bicolor)
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
Influence of Heat Treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Non-milled Sorghum : Sorghum bicolor L. Moench
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Anti-Inflammatory Activity of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Ethanol Extracts in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지류 문화재 보존처리용 전분계 풀의 특성 (제1보) : 전분의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2013 .08
Physicochemical Properties of Starch Affected by Molecular Composition and Structures : A Review
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
The Effect of Heat Treatments on In Vitro Starch Digestibility and Resistant Starch of Selected Cereals
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Quality Characteristics of Wet Noodles Combined with Sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation of Sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) Ability to Control Weeds in Corn (Zea mays L.)
한국잡초학회지
2009 .06
0