지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Isolation of Acetylcholinesterase Inhibitors from the Flowers of Chrysanthemum indicum Linne
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Cherry Tomatoes Ameliorate Scopolamine-induced Amnesia in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
감국(Chrysanthemum indicum Linne) 에탄올 추출물의 통풍억제 효과
한국식품영양과학회지
2016 .06
오배자 추출물의 Acetylcholinesterase 저해 및 항산화 활성 평가
Food Science and Preservation
2012 .10
Fermented Chrysanthemum indicum Linne on the Effects of Skin Barrier and Maintaining Moisture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Water Extract of Smoke-dried Skipjack Tuna on Memory in a Scopolamine-induced Amnesia Animal Model
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Effects of fermented F3570 on Scopolamine-Induced Memory Deficits in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activity of Chrysanthemum indicum L. from Different Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening for Acetylcholinesterase (AChE) Inhibitory Activity of Medicinal Plant Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
녹용 추출물이 치매 동물모델의 기억력 개선과 관련효소 활성에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2009 .04
Antioxidant Activities of Extracts from Organs of Chrysanthemum indicum L.
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
[P8-20] Purification of Acetylcholinesterase (AChE) Inhibitor from Korean Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Sesquiterpenes attenuate Amyloid β25-35-induced Toxicity in Mouse Cortical Neurons and Scopolamine-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Scopolamine으로 유도된 기억력 손상 동물모델에서 비파엽 추출물의 학습 및 기억력 개선 효과
한국식품영양과학회지
2014 .06
Potential of Mixture Prepared from Chrysanthemum Indicum Linne and Plant Extracts in Gyeongnam Area as a Nutri-Cosmetic Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Oral Administration of Compound K Enhances Cognitive Ability of Scopolamine-induced Memory Impaired Mice through Nrf2 Activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감국 분말을 첨가한 슈거스냅 쿠키의 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
Protective Activities of Dehydroglyasperin C against scopolamine-induced Mouse Cognitive Disorder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Volatile Aroma Composition of Chrysanthemum indicum L. Flower Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
Antioxidant potential and oxidative DNA damage preventive activity of Chrysanthemum indicum water extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0