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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effect of Cultivars, Cooking and Processing on the Trypsin Inhibitor Activity of Soybean
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
혈합육어(멸치, 고등어, 황다랭이 및 날개다랭이)의 Trypsin - 1. 정제와 반응조건
한국식품영양과학회지
1993 .09
Effect of gamma irradiation on physiological activity of Korean soybean fermented foods, Chungkookjang and Doenjang
식품공업
2002 .01
大豆 品種別 Trypsin Inhibitor의 Fractionation과 耐熱性에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1978 .12
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Trypsin Inhibitory Activity of Ethanol Extracts from Ecklonia cava as Affected by Temperature and pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
방사선(放射線) 조사(照射)에 의(依)한 맥아역가증대(麥芽力價增大)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1969 .01
감태 물 추출물의 Trypsin 저해활성에 대한 열 및 pH 안정성
한국식품영양과학회지
2012 .06
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Mutation Breeding of Chrysanthemum by Gamma-Ray Irradiation and Tissue Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Cultivars and Cooking Methods on the Trypsin Inhibitor Activities of Potatoes
Food Science and Biotechnology
2008 .02
EFFECT OF GAMMA IRRADIATION ON THE INACTIVATION OF MURINE NOROVIRUS-1 IN THE KOREAN TRADITIONAL DRIED-SEAFOODS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Identification Characteristics of Gamma-Irradiated Soybean Using Multi Detection Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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