지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Enzymatic Removal of Free Fatty Acids in Oils using Lipase
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Antiradical Capacities of Perilla, Sesame and Sunflower Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Purification, Distribution, and Characterization Activity of Lipase from Oat Seeds (Avena sativa L.)
Applied Biological Chemistry
2013 .01
전자코-Mass spectrometry를 이용한 들기름이 혼합된 참기름의 판별 분석
한국식품과학회지
2009 .12
포도씨 지방질의 분획정량과 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2001 .01
Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
종실유(seeds oil)의 위치별 지방산 및 트리아실글리세롤의 조성 연구
Food Science and Preservation
2009 .10
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
근적외선분광광도법을 이용한 참기름중 이종식용유지 정량법에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
유기용매 내에서 중쇄지방질의 합성
식품기술
1994 .01
Optimization of Enzymatic Synthesis of Structured Lipid with Perilla Oil and Medium Chain Fatty Acid
Food Science and Biotechnology
2003 .06
토끼의 혈청 콜레스테롤 함량에 미치는 지방의 포화도에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1981 .04
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
침향 추출물의 라디칼 및 췌장 지방분해 효소저해 활성 평가
Food Science and Preservation
2015 .06
Concentration of Medium Chain Fatty Acids from Coconut Oil by Supercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1996 .09
The Oxidative Stability of Peanut Oil added with Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
민들레 뿌리로부터 Pancreatic Lipase 저해 물질의 분리
Food Science and Preservation
2011 .02
0