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Tyramine 저감균주의 발효종균 이용 가능성
한국식품영양과학회지
2017 .12
Optimization of Tyramine-Reducing Methods Based on the Previous Studies: Application to the Commercial Soybean-Pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Tyramine Content Associated with the Microflora of Rice-straw in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P5-76] Antimicrobial Activity and Reductive Effect of Tyramine Formation of Medicinal Herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inhibitory Effect of Schizandra chinensis on Tyramine Production in Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Inhibitory Effect of Schizandra Chinensis on Tyramine Production in Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P5-67] Antimicrobial activity of natural substances against Enterococcus faecium, high producer of Tyramine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Tyramine Reduction through Addition of Nicotinic acid as Tyrosine Decarboxylase Inhibitor during Cheonggukjang Manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
CHANGES IN POLYAMINE AND TYRAMINE BIOSYNTHESIS IN RICE(Oryza sativa L.) DURING MATURATION AND PREHARVEST SPROUTING
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Effect of Lactobacillus plantarum FIL20 on histamine and tyramine production ability of Serratia marcescens CIH09
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Hypochlolesterolemic and antioxidative effects of tyramine derivatives from the root bark of Lycium chenese Miller
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
식용 번데기의 저장 중 Biogenic Amine 함량 변화와 품질지표 개발
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
된장의 영양적 고찰
식품공업
1976 .01
韓國 在來式 간장의 맛 成分에 關한 硏究 - 第4報. 간장 熟成中 不揮發性Amines
한국식품영양과학회지
1978 .12
생쥐난자에 있어서 투명대 경화현상이 체외수정에 미치는 영향 III. Peroxidase Inhibitors와 Tyrosine Analogue 처리된 난자의 투명대 경화 현상과 체외수정
한국동물번식학회지
1993 .01
간장 및 된장의 산업화
식품기술
1995 .01
쌀당화액 첨가량에 따른 딸기잼의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .12
지방질의 산화에 대한 된장 및 그 추출물의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
1990 .04
Changes in Polyamine and Tyramine Concentrations in Rice(Oryza sativa L.) during Maturation and Preharvest Sprouting
한국토양비료학회지
2005 .02
Biogenic Amine Formation in "Bez Sucuk," a Type of Turkish Traditional Fermented Sausage Produced with Different Meat: Fat Ratios
한국축산식품학회지
2018 .01
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