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문헌
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Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
감귤류 펙틴 용액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1995 .10
제주산 만감류 청견의 저장 중 펙틴 및 펙틴분해효소 활성의 변화
Food Science and Preservation
2001 .06
한국산 감귤류 폐과피 내의 펙틴함량과 펙틴의 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
1982 .03
Changes in Solution Properties of Pectins by Enzymatic Hydrolysis of Sidechains
한국식품영양과학회지
1995 .06
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
배 추출 펙틴이 2K1C 고혈압 흰쥐의 혈압, 혈장 Renin, ANP 및 Cardiac Hypertrophy에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .07
In vitro 및 In vivo에서 펙틴의 비만 억제 효과
한국식품영양과학회지
2005 .01
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Sugar Type on Rheological Properties of High-methoxly Pectin Gels
Food Science and Biotechnology
2003 .06
밀감 가공부산물에서 추출한 펙틴의 특성
한국식품영양과학회지
1996 .08
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Bacillus subtilis IFO 12113 유래 Protopectinase 를 이용산 사과박의 펙틴 추출
Applied Biological Chemistry
1999 .01
감귤류 펙틴의 리올로지 특성에 대한 NaCl 첨가효과
한국식품과학회지
1999 .06
펙틴분해물의 항균특성과 식품보존효과
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
흰쥐에 있어서 펙틴이 식이의 상부소화관내 이동 속도에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1993 .01
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