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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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닭발 젤라틴 추출 조건의 최적화
한국식품과학회지
2002 .10
Effects of Chicken Feet Gelatin and Wheat Fiber Levels on Quality Properties of Semi-dried Chicken Jerky
한국축산식품학회지
2012 .01
닭발의 침지조건이 닭발 젤라틴에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
Effects of Soaking pH and Extracting Temperature on the Physicochemical Properties of Chicken Skin Gelatin
한국축산식품학회지
2012 .01
닭발 젤라틴을 이용한 후식용 gel 제조를 위한 향신료의 최적수준
한국식품과학회지
2002 .10
Preparation of Chicken Feather Protein-gelatin Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Effects of Various Extraction Methods on Quality Characteristics of Duck Feet Gelatin
한국축산식품학회지
2013 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Effect of Duck Feet Gelatin Concentration on Physicochemical, Textural, and Sensory Properties of Duck Meat Jellies
한국축산식품학회지
2014 .01
숙시닐화에 의한 각시가자미껍질 젤라틴의 탄닌산과의 반응성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
찰가자미류 껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Comparison between Bovine Hide and Pigskin Gelatins and Preparation of Gelatin Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
한국인의 닭고기 소비행태에 관한 비교분석
한국축산식품학회지
2001 .01
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