지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Accelerating Effect of Squid Viscera on the Fermentation of Alaska pollack Scrap Sauce
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Soy Sauce Koji and Commercial Proteolytic Enzyme on the Acceleration of Fish Sauce Production
한국식품과학회지
1989 .10
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[S5-5] Fermentative Characterization of Alaska Pollack Sikhae and Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Characteristics of Myung-Tae (Alaska pollack) Sikhae during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .01
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
HYDROXYPROLINE-CONTAINING PEPTIDE ISOLATED FROM Alaska pollack SKIN INHIBITS HIV-1 INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Sun-dried and Natural Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
Food Science and Biotechnology
2007 .08
[P3-12] Drying of Alaska pollack in Controlled Conditions to Identify Major Factors for Textural Properties of Hwangtae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Acetylation of Fish Protein from Alaska Pollack
한국식품영양과학회지
1990 .06
명태를 첨가한 김치의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .10
Effect of Garlic, Chili and Ginseng on the Thermal Gelation of Alaska Pollack Surimi
Food Science and Biotechnology
2005 .02
[P3-50] Lipid Oxidative Browning of Sun Dried and Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
고등어 가공잔사를 이용한 어간장의 제조
한국식품영양과학회지
1986 .09
Alaska의 국립공원
국립공원
1983 .01
Koji를 이용한 저식염 멸치젓의 속성제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1994 .05
마른명태 貯藏中 水分活性과 褐變反應
한국식품영양과학회지
1973 .03
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
0