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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Antioxidative Properties and Flavonoids Contents of Matured Citrus Peel Extracts
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Changes of Some Flavonoids in the Peel of Late Maturing Citrus during Maturation
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .03
조생온주 밀감의 품종에 따른 Flavonoids 함량 분석에 관한 연구
Food Science and Preservation
1997 .08
제주재래종 감귤류 미숙과의 neohesperidin, naringin 및 hesperidin 함량
한국식품과학회지
2002 .02
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
RAPD Profiling of Four Native Citrus spp. in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
재래 감귤류의 시기별 주요 플라보노이드 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Flavonoid Composition and Antioxidant Activity of Immature Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Jeju Citrus Fruit Peel Extracts exhibit Antiobesity Activity in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation on Phytotoxicity of Citrus Peel Extracts to Weeds
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2011 .12
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antibacterial and Anti-fungal Activity of Citrus (Citrus unshiu) Essential Oil Extracted from Peel By-products
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Genetic Relationships by Flavonoids Contents in the Native Jeju Citrus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Enhancement of Antioxidant Activity of Citrus Peel by Flavonoid Enyzmatic De-Glycosylation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
감귤착즙박의 화학성분과 플라보노이드
Food Science and Preservation
2008 .02
Protective Effect of Citrus junos (Yuja) Peel Extract and Naringin against PM10-induced Lung Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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