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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Fabrication and characterization of crosslinked alginate/pectin hydrogel for wound dressing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Preparation and characterization of ionic cross-linked alginate-pectin hydrogel for wound dressing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식이섬유 첨가가 흰쥐의 간 Xanthine Oxidase 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .12
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
Fabrication and characterization of alginate and marine pectin composite foam as potential wound dressing application: In vitro and In vivo
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
황 흡착 알긴산의 Lactobacillus acidophillus 성장에 미치는 영향 및 항 돌연변이 작용
한국식품영양과학회지
2004 .04
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
배 추출 펙틴이 2K1C 고혈압 흰쥐의 혈압, 혈장 Renin, ANP 및 Cardiac Hypertrophy에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .07
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
Changes in Solution Properties of Pectins by Enzymatic Hydrolysis of Sidechains
한국식품영양과학회지
1995 .06
Effects of γ-Irradiation on the Antiallergic Activity of Alginate
Food Science and Biotechnology
2008 .10
콩묵 제조시 가수량, 교반시간 및 Ca염의 양이 텍스쳐 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .06
Physicochemical Characterization of Pectin Extracted from Pumpkin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
여러 종류의 검 첨가가 국내산 고구마전분의 유동특성 및 Vane 항복응력에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .09
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