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요약
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문헌
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Flavonoid Composition and Antioxidant Activity of Immature Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Functionality and Antioxidant Activities of the Fermented Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antibacterial and Anti-fungal Activity of Citrus (Citrus unshiu) Essential Oil Extracted from Peel By-products
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발효시간에 따른 동충하초 첨가 증편의 품질특성
한국식품영양과학회지
2004 .12
Characteritics of Zygotic Seedlings Obtained from Citrus Crosses between ‘Morita unshiu’ (Citrus unshiu Marc.) and ‘Ponkan’ (Citrus reticulate Blanco) and Molecular Characterization
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
감귤기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
감귤 정유 처리를 통한 온주밀감의 저장 중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
발효된 온주밀감 과피 추출물의 생리활성
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효 미생물에 따른 누에동충하초 발효산물의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
감귤 유산균 발효물의 항균 활성과 ACE 저해능
한국식품영양과학회지
2015 .07
발효기간이 산야채 발효액의 품질과 기능성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .04
The Antioxidative Activity of Korean Citrus unshiu Peels
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Nutrient Absorption by Citrus unshiu Marc. Grown in Out-Door Solution Culture
한국토양비료학회지
2003 .08
감귤 부산물 발효추출물의 항산화 및 항균 활성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
감귤원 지하수의 염 농도조사와 감귤에 미치는 피해 수준 연구
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
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