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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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회향열수 추출물의 치면 세균막 형성 억제 효과
Applied Biological Chemistry
2008 .01
용매 변화에 따른 버섯추출물의 항충치활성
한국식품과학회지
2011 .12
솔잎 및 소나무 가지 추출물의 항충치 활성 및 glucosyltransferase 억제 효과
한국식품과학회지
2007 .06
애사과 추출물의 충치억제효과
한국식품과학회지
2000 .02
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-quorum sensing and anti-biofilm formation activities of plant extracts
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
난황으로 부터 항충치 항체의 분리 및 그 특성
한국식품과학회지
1998 .10
두송실의 치아탈회 및 Glucosyltransferase 활성억제효과
한국식품영양과학회지
1999 .01
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
생약재의 항충치 및 항산화효과 탐색
한국식품영양과학회지
2006 .03
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-microbial, Anti-oxidant and Anti-diabetes Activities of the Larva of Protaetia brevitarsis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
충치 유발균 Streptococcus mutans에 대한 식초의 항균효과
Food Science and Preservation
2003 .12
Comparison of Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effect of Herbal Extracts by Extraction solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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