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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약 및 결론
Literature Cited
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목분의 성상과 회분함량에 의한 압착시 고형분의 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
골판지고지에 첨가한 목분의 형태에 따른 물리적 특성의 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
목분의 백색도 증대
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
목분과 전분을 이용한 골판지원지의 건조효율 및 물성향상
펄프·종이기술
2016 .04
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
OCC 미세분 처리를 통한 에너지 저감에 대한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
OCC의 수율향상과 건조에너지 저감을 위한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
인쇄용지의 첨가제로서 목분 적용 가능성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
OCC 미세분 CaCO₃ In-situ 공정을 통한 백색도 및 보류 향상 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Discriminant analysis of grain flours for rice paper using fluorescence hyperspectral imaging system and chemometric methods
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
국내 유통 콩 및 녹두가루 제품의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Physical properties of the blends of clean label rice starch and flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Physical and thermal property of soft and hard wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
두류가 첨가된 글루텐-프리 쌀쿠키의 품질 특성에 가공방법이 미치는 영향
한국식품과학회지
2018 .10
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