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Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
영국 및 EU 농식품 시장 진출을 위한 Clean Label 가이드라인
식품산업과 영양
2018 .12
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and application of modified starch beverage ingredient through upcycling of surplus rice cake flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Physical and thermal property of soft and hard wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Discriminant analysis of grain flours for rice paper using fluorescence hyperspectral imaging system and chemometric methods
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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