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Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Physical properties of the blends of clean label rice starch and flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Chemico-Physical Properties of Starch from Several Agricultural Sources
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rheological Properties of Starch Latex Dispersions and Starch Latex-Containing Coating Colors
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Effect of the Surface Treatment with Starch/CNF on the Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Applicability of silkworm powder-corn starch blends to 3D food printer: Effect of particle size on viscoelastic behavior and structural properties of 3D-printed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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