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한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of NaCl on the Physical Properties of Corn Starch-Methyl Cellulose Mixtures in Model System and Pastes Produced using a 3D food printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Food Microstructure Produced with 3D Printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Impact of Particle Size Distribution on Physicochemical Properties of Citrate Derivatives of Extruded Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Classification of Steamed Rice-Based Elder-Friendly Food Using Empirical Methods, Mechanical Measurements, Electromyography, and Machine Learning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical properties of the blends of clean label rice starch and flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effect of maltodextrin binder concentration on physical and reconstitution properties of corn starch powder in fluidized-bed agglomeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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