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Dynamic Positioning System의 IMO Class 변경 요건에 관한 연구
한국항해항만학회지
2015 .01
Dynamic Positioning 선박들의 사고사례 분석
한국항해항만학회지
2015 .01
DP운항사 NCS개발 및 전문인력양성 활성화 방안에 관한 기초연구
해양환경안전학회지
2017 .01
Applicability of silkworm powder-corn starch blends to 3D food printer: Effect of particle size on viscoelastic behavior and structural properties of 3D-printed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Transglycosylation mechanism of a recombinant 4,6-α-glucanotransferase with pure maltodextrins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
DP 선박 위치손실사고의 인적오류에 관한 연구
해양환경안전학회지
2015 .01
DP운항사 NCS 개발을 위한 기초 연구
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Application of a Dynamic Positioning System to a Maritime Autonomous Surface Ship (MASS)
한국항해항만학회지
2022 .10
A Study on FSA Application to PRS for Safe Operation of Dynamic Positioning Vessel
한국항해항만학회지
2017 .01
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
대봉감의 항산화, 항염증 및 면역증강 효과
한국식품영양과학회지
2015 .04
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The effects of breed and gender on meat quality of Duroc, Pietrain, and their crossbred
한국축산학회지
2020 .01
3D Printing of Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Structural, Pasting, and Rheological Properties of Cross-Linked Rice Starch with Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
3D 프린팅 기술과 미래식품산업의 응용
식품과학과 산업
2016 .12
A Study on FSA Application for Human Errors of Dynamic Positioning Vessels Incidents
한국항해항만학회지
2017 .01
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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