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Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Physicochemical Properties of Several Wheat Flour Sown In Spring
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural, Physicochemical, Prebiotic, and in Vitro Digestibility Properties of Rice Flour Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
호화에 의한 국내산 쌀 품종의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Effect of Pullulanase Debranching and Recrystallization on Structural, Physicochemical, and in Vitro Digestibility Properties of Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides Manufactured with Different Processing Type Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Sikhye Produced from different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
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