지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Change in Physical Properties of Cooked Rice Stored in Electric Rice Cooker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in cooked rice volatiles as affected by pressurized and overheated cooking conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Hyaluronic Acid Addition on Quality and Texture Properties of Cooked Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Cooking Methods on Phenolic Compounds and Their Radical Scavenging Activity of Cooked Rice and Sorghum Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
찰벼 수분함량에 따른 외관 및 취반 특성 변이
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
Effect of Grafted Myofibrillar Protein on Physicochemical Properties of Enhanced Whole Cooked Ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical properties of mixed grain sunsik according to heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
취반기의 가열 방식별 취반미의 특성 비교 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
자포니카 장립종 장원형 벼 계통 개발 및 특성분석
한국육종학회지
2018 .01
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides Manufactured with Different Processing Type Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Comparison of Physicochemical Properties of Sikhye Produced from different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0