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구증구포로 제조한 선식이 고지방 식이를 섭취한 비만 쥐의 생체 내 항산화력에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Sunsik added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract: Its Quality Characteristics and Antioxidant Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대기압 플라즈마가 선식의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Physicochemical Characteristics of Korean Wheat Grain depending on Drying Delay Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Optimum Formulation and Its Properties of Sunsik, Cereal Based Ready-to-Drink Korean Beverage, added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Property and Antioxidant Activity of Cheonggukjang with Brewer’s Spent Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발아현미 선식의 품질 및 이화학적 특성
한국식품과학회지
2017 .10
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in physicochemical properties of skate during fermentation at 10℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
곡류 및 곡류가공품 중 곰팡이독소 오염도 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
국내 유통 혼합잡곡 제품의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .02
Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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