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Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Evaluation of Antithrombotic and Antioxidant Activities of Fermented Mixed Grains by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 유통 혼합잡곡 제품의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .02
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
곡류 및 곡류가공품 중 곰팡이독소 오염도 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Property and Antioxidant Activity of Cheonggukjang with Brewer’s Spent Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical properties of mixed grain sunsik according to heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
자포니카 벼 입형 다양화 육종소재 개발 및 특성 분석
한국육종학회지
2017 .01
쌀 수출을 위한 국내 양곡부두운영현황에 관한 연구 : 부산지역 중심
수산해양교육연구
2015 .08
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
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