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Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato Cultivars According to Storage Duration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of phenolic compounds in sorghum shoot extracts and their weed control efficacy
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .04
Phenolic Compounds in Sorghum Shoot Extracts and Their Effects on Weed Seed Germination
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2016 .04
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Genetic Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Phenolic compound extraction methods from Sorghum bicolor (L.) Moench shoots
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2016 .10
Changes in cooked rice volatiles as affected by pressurized and overheated cooking conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Suppression effects on weeds by Sorghum bicolor (L.) Moench shoot extracts
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .10
Antidiabetic, Antioxidant and Metabolite Profiles of Sorghum Grains during Heat Treatment and Lactic Acid Bacteria Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Functional compounds and physiological activities of ethanol extracts from Sorghum by cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Inflammatory Activity of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Ethanol Extracts in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Radical Scavenging Capacity of Ethylene Treated Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of milling degrees on volatile profiles of raw and cooked black rice (Oryza sativa L. cv. Sintoheugmi)
Applied Biological Chemistry
2018 .01
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
수수 및 단수수 [Sorghum bicolor (L.) Moench] 수집 유전자원의 내염성 비교 평가
한국육종학회지
2020 .01
찰벼 수분함량에 따른 외관 및 취반 특성 변이
한국국제농업개발학회지
2016 .01
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