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Quality and Antioxidant Characteristics of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on the Physicochemical Properties of Colored Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato Cultivars According to Storage Duration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Abscisic Acid and Salicylic Acid Potentially Mediate Chilling Response in Sweet Potato (Ipomoea batatas Lam.) Root
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Characterization of IbAGL17 Related to Tberous Root Development in Sweet Potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Studies of Sugar Composition and Morphological Comparison between Ornamental and Edible Sweetpotato [Ipomoea batatas L. (Lam)]
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
재배종 고구마[Ipomoea batatas L. (Lam)]의 기원종에 관한 분자생물학적 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Sweet Potato Research and Growth Potential in Paraguay: A Review
한국국제농업개발학회지
2024 .09
Effect of Cooking Methods on Phenolic Compounds and Their Radical Scavenging Activity of Cooked Rice and Sorghum Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of the N₂O Emission from Sweet Potato (Ipomoea batatas) Field After Application of Different Rates and Types of Composted Animal Manures
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Influence of Foliar Fertilization with Monopotassium Phosphate on Growth and Yield of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.)
한국토양비료학회지
2019 .08
Effect of Curing Treatments on the Fusarium Wilt (Fusarium oxysporum) of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.)
한국토양비료학회지
2018 .08
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고구마(Ipomoea batatas L.) 중 Deltamethrin 및 Tebupirimfos의 안전사용기준설정 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
호박고구마 물 추출물 투여가 마우스의 비장세포와 사이토카인의 분비량에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
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