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Quality and Antioxidant Characteristics of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on the Physicochemical Properties of Colored Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Genetic Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of IbAGL17 Related to Tberous Root Development in Sweet Potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Studies of Sugar Composition and Morphological Comparison between Ornamental and Edible Sweetpotato [Ipomoea batatas L. (Lam)]
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
재배종 고구마[Ipomoea batatas L. (Lam)]의 기원종에 관한 분자생물학적 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of the N₂O Emission from Sweet Potato (Ipomoea batatas) Field After Application of Different Rates and Types of Composted Animal Manures
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Sweet Potato Research and Growth Potential in Paraguay: A Review
한국국제농업개발학회지
2024 .09
Effect of Curing Treatments on the Fusarium Wilt (Fusarium oxysporum) of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.)
한국토양비료학회지
2018 .08
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Foliar Fertilization with Monopotassium Phosphate on Growth and Yield of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.)
한국토양비료학회지
2019 .08
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
고구마 품종별 끝순의 영양 및 기능성분 함량
한국식품영양과학회지
2020 .11
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Pre-storage CO₂ Treatment as a Chilling Injury Reduction Mechanism in Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고구마(Ipomoea batatas L.) 중 Deltamethrin 및 Tebupirimfos의 안전사용기준설정 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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