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한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Establishment of pre-harvest residue limit (PHRL) of sulfoxaflor on Sweet Peppers during cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of Storage Temperature on Physiological and Metabolomic Responses of Chilling Injury in Yellow Paprika Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
고추 저온장해 기작 구명
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Deciphering the Role of CO₂ Treatment on Chilling Injury in Paprika: Effect on Transcriptome Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Chilling Injury Reduction and Delay of Fruit Ripening in Tomatoes by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Enhancement of Photosynthesis and Productivity of Sweet Peppers by CO₂ Enrichment: Quantifying Canopy-level Contributing Factors Using 3D-plant Model and Ray-tracing Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Evaluation of Peel Yellowing and Chilling Injury Resistance in Korean Cucumber Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotypic and Environmental Effects on the Vitamin Content in Commercial Red Peppers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
배 품종별 냉해 피해 조사
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Mechanism of Chilling-induced Seed Browning in Stored Pepper Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Field Validation of the Chilling Injury Estimation Scheme by Fruit Trees Phenology in Spring 2018
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Relationship Between Chilling Requirement and Flowering Time in Peach Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
미래 기후조건에서 지발성 냉해의 발생추세 전망
한국농림기상학회 학술발표논문집
2015 .01
저장 습도와 숙기가 파프리카 저온장해에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison on Biochemical Contents of Dropped Flowers of Hot Peppers as Affected by Moderate and Extreme Climate-Change-Scenarios
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Fresh Fruit and Vegetable (Tangerines, Cherry Tomatoes, Orange Sweet Peppers) and Freshly Squeezed Juice on Vitamin C Bioavailability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of Phytochemicals through Chilling and UV-A Light in Kale
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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