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In vitro Digestibility, in vitro Fermentation, Structural, and Physicochemical Properties of Enzymatically Modified Waxy Rice Flour by Pullulanase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Pullulanase Debranching and Recrystallization on Structural, Physicochemical, and in Vitro Digestibility Properties of Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Characterization of Guar Gum Film Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Stability of Oil-in-water (O/W) Pickering Emulsion Stabilized by Esterified Maca Starch with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건식처리 구연산 유기농 쌀가루의 제조방법 및 특성
산업식품공학
2016 .01
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
Physicochemical Properties of Several Wheat Flour Sown In Spring
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical and Prebiotic Properties of Corn Starch and Pectin-Based Semi-Interpenetrating Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
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