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이용수
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Response of growing pig in dietary sucrose supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal score, and serum cortisol
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Global New Product Trends with Fat & Carbohydrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Basal Medium, Sucrose Concentration, Pre-Treatment on Anther Culture in Panax ginseng C. A. Meyer
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
A 14-day Repeated-Dose Oral Toxicity Study of the Palatinose Syrup Bioconverted from Sucrose in Sprague-Dawley Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
보존용액이 Eucalyptus pulverulenta ‘Baby Blue’의 수명과 품질에 미치는 영향
화훼연구
2016 .01
배지 종류 및 sucrose 농도가 고란초과 3종의 기내 포자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development of a Simple Enzymatic Method for Screening Sucrose Content in Legume Seeds
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .09
Analysis of vitamin E contents of carbohydrate-rich foods commonly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
장미 ‘Dominica’의 절화수명 연장을 위한 오존수 및 당의 적정 혼용 처리 농도 구명
화훼연구
2022 .06
프리지아 신초의 액체배양 시 신초 생육을 위한 적정 MS배지와 Sucrose 농도
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Commercial Production of Fructooligosaccharide from Sucrose by the Aspergillus niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exogenous Sucrose Improves Bioactive Compounds of Artemisia princeps
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Investigation of dry dog food market trends and valuation of carbohydrate sources for dog diets
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
A high-fat and high-sucrose diet aggravates murine colitis in a sex- and age-dependent manner
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sucrose 첨가가 잔탄-구아검 혼합 물성소재의 유변학적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Impact of Carbohydrate Consumption on Gut Microbiome and Metabolic Syndrome in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Effect of Autumn Olive Berry in Mice Fed a High-fat, High-sucrose Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Photosynthesis and Sucrose Levels on Postharvest Quality and Longevity of Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Complete genome sequence of Enterococcus faecium strain AK_C_05 with potential characteristics applicable in livestock industry
한국축산학회지
2024 .03
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