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The Effect of Different Maturity Stages on Non-structural Carbohydrate Metabolism of Asian Pear Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
신품종 배의 물리화학적 특성 및 항산화 활성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
과피가 얇고 과심이 작은 배 ‘센스올’
한국육종학회지
2022 .12
Principal Component Analysis (PCA) and Heatmap Analysis of Components and Enzyme Activity in Relation to Carbohydrate Metabolism during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
향기 나는 배 ‘진향’ 육성
한국육종학회지
2024 .06
Discrimination of New Pear Cultivars using Combinations of SCAR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Identification of Genome-wide SNPs by Genotyping by Sequencing in a Collection of Pear cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Growth and Fruit Production of Asian Pear Trees Grown on Y-, T-, and Vase-training Systems
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Molecular Marker Development Using Next Generation Sequencing and Its Application in Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
품종에 따른 배 식초의 이화학적 특성 및 항산화활성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
“5 years” - Climatic Effects on Sugar Metabolisms during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
배의 비가림 재배가 품종별 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Pectin is Main Factor to Regulate the Fruit Size and Firmness during Fruit Development and Ripening in Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
숙기 및 과피색에 따른 배 무봉지 재배 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Survey on virus infection for commercial nursery trees of major pear cultivars in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Exine Sculpturing Comparison of Pear Cultivars in Korea : An Assessment of Taxonomic Value
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
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