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Variance component QTL analysis for free amino acid contents in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
QTL analysis for taste-active compounds in Korean native chicken meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Identification of a novel QTL for grain number per panicle employing NGS-based QTL-seq approach in rice (Oryza sativa L.)
Plant Biotechnology Reports
2023 .04
Quantitative trait loci controlling the amino acid content in rice (Oryza sativa L.)
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
Epistatic Effects of Six Candidate Genes on Fatty Acid Composition in Korean Native Chicken
한국가금학회지
2021 .06
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Genetic studies for the economic traits in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Comparison of Korean native chicken crossbreed, White-Semi and Ross on the breast meat, leg meat and growth performance on day 35
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
닭의 육질 개량을 위한 육색 관련 양적형질좌위 및 연관마커에 관한 고찰 : 총설
한국가금학회지
2015 .12
프랑스의 지역별 토종닭과 인증제도에 대한 연구 : 알자스, 브레스 지역을 중심으로
한국가금학회지
2018 .03
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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