지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
2023 Pangborn 해외 학술대회 참가기
식품산업과 영양
2024 .06
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
SenseAsia 학술대회 참가기
식품산업과 영양
2016 .12
Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
International Symposium on High Per formance Liquid Phase Separations and Related Techniques 참가기
식품산업과 영양
2020 .12
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Scope of the Affective/Sensory Science Division and a Way Forward
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
산업체에서 제품 개발을 위한 감각과학의 활용과 소비자 연구 : 다류와 화장품 분야를 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Alternative Foods Market & Products Development and the Role of Affective/Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
사이버 과학관을 활용한 프로젝트 학습이 초등학생의 과학 학습동기와 과학에 대한 태도에 미치는 영향
수산해양교육연구
2019 .12
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0