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Analysis of phenolic components from grapes in Korea using liquid chromatography/tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Studying of the differences in phenolics composition between healthy and viroid-infected grapes in Korea
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
Investigation the differences in phenolics composition between healthy and viroid-infected grapes in Korea
한국분석과학회 학술대회
2020 .11
Investigation the differences in phenolics composition between healthy and viroid-infected grapes in Korea
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
[PROCESSED FOOD_JUICE] ‘주스 마시기’
BBC 사이언스
2023 .06
Comparison of phenolics compounds between healthy and viroid-infected grapes in Korea
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
Determination of phenolic compounds from healthy and viroid-infected grapes in Korea using HPLC-PDA-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Content differences in sugars, organic acids, and phenolics as the response of viroid disease in grapes (Vitis spp.) in Korea
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
시판 천연 과일주스와 채소주스의 항산화능과 임파구 DNA 손상 방지 효능 비교
Journal of Nutrition and Health
2017 .02
포도과피 첨가가 분쇄돈육의 이화학적·관능적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2016 .01
블루베리즙 첨가량을 달리한 블루베리편의 품질 및 항산화특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Effect of Various Fruit Juice on Inactivation of Listeria monocytogenes in a Mix of Kale and Celery Vegetable Juice
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
Component Analysis of Tooth Surface Caused by Fruit Juice using Energy Dispersive X-ray Spectroscopy
Journal of Magnetics
2020 .12
Voltage-applied SERS measurement for analysis of bile juice
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
Voltage-applied SERS measurement for analysis of bile juice
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
A Novel Endo-Polygalacturonase from Penicillium oxalicum : Gene Cloning, Heterologous Expression and Its Use in Acidic Fruit Juice Extraction
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .04
아로니아(Aronia melancocarpa) 착즙액 첨가 젤리의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
과육이 포함된 무즙으로 반죽한 국수의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Evaluation of Imaging Analysis with the Use of Oral Contrast Media for Abdominal MRI
Journal of Magnetics
2018 .09
토마토즙과 딸기즙을 첨가한 두부의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
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