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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Evaluation and Analysis on Quality of Different Radish Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
ULTRASONIC PROPERTY OF RADISH UNDER COMPRESSION LOAD
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
무에서 니켈 독성검정을 위한 생육 및 생리반응 비교 -I. 무의 생육 및 니켈 흡수이행-
Applied Biological Chemistry
1996 .01
화산회토에서 유기질비료 시용량이 무 생장과 수량 및 양분흡수에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
Contents of Total Iron and Different Iron Forms Distribution of Harran Plain, Southeast of Turkey
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of Enzyme-Treated Radish Leaves on Lipid Metabolism in Rats Fed a High-Fat Diet
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Effects of Waterborne Iron on Serum Iron Concentration and Iron Binding Capacity of Olive Flounder (Paralichthys olivaceus)
Fisheries and Aquatic Sciences
2004 .01
유기성 폐기물 장기시용 후 토양에서 무 (Raphanus sativus cv. sodamaltari)의 중금속 흡수
한국토양비료학회지
2013 .02
[P10-207] Antitumor Effect of Young Radish Kimchi Prepared with Young Radish Cultivated in the Soil Containing Sulfur in Sarcoma-180 Tumor Cells Transplanted Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-116] Effect of Enzyme-treated Radish leaves on Antioxidative System and Oxidative Damage in Rats Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
[P10-236] Effect of Young Radish Kimchi prepared with Young Radish containing Sulfur on Apoptosis is and Expression of Bax and Bcl-2 in AGS human gastric cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison of capability of fresh radish juices and rehydrated radish juices as a growth medium for non-dairy lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection of Heat Tolerance Elite Lines from Various Radish Lines and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
제주재래 단지무의 무말랭이 제조 시 월동무와의 성분함량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
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