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Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Screening and Selection of Lactic Acid Bacteria (LAB) and Yeast for Radish Juice Multistage Fermentation for Mass Production of Dongchimi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of the Fermented Pineapple and Radish Juices for Natural Curing Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Synergistic Antimicrobial Activities of Essential Oils Against Lactic Acid Bacteria in Tomato Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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