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헛개나무 열매 분말을 첨가한 국수의 품질특성
한국식품영양과학회지
2005 .12
Leaf Characteristics and Growth Performance in Progenies of Hovenia dulcis var. koreana Nakai
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of analytical methods of quercetin from health functional food of Hovenia dulcis fruit extract powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the Antiosteoporotic Potential of Hovenia dulcis extract in Female Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Hovenia dulcis fruit water extract and supernatant portion extracts on the exercise performance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical components from Hovenia dulcis stems.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
헛개나무 잎 추출물의 벤조피렌 유발 간 독성에 대한 보호효과
한국식품영양과학회지
2009 .05
자구자(Hovenia dulcis Thunb) 추출물이 Streptozotocin으로 유발된 고혈당 생쥐에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2005 .06
헛개나무잎차의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2000 .03
Rapid Micropropagation of Hovenia dulcis Thunb. Through in vitro Stem Nodal Cultures
한국산림과학회지
2006 .01
Isolation and Characterization of 3(Z)-Dodecenedioic Acid as an Antibacterial Substance from Hovenia dulcis THUNB
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[P2-35] 기능성 조미간장 개발을 위한 헛개나무(Hovenia dulcis Thunb) 추출물의 관능적 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Production of functional Beverage using Hovenia dulcis extract fortified with poly-γ-glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
헛개나무 잎과 과병추출물의 몇가지 기능성
Food Science and Preservation
2000 .09
Genetic Diversity and Population Structure of Hovenia dulcis var. koreana Nakai in Korea using ISSR Analysis
Journal of Apiculture
2011 .04
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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