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Chemical Composition of Smilax china Leaves and Quality Characteristics of Rice Cakes Prepared with Its Water Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P8-211] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Smilax china L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
망개떡의 저장성 향상을 위한 청미래덩굴 뿌리 추출물의 첨가
Food Science and Preservation
2012 .04
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activities of Smilax China Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
청미래 덩굴(Smilax china L.)의 지상부 및 지하부 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Quality Characteristics of Rice Sponge Cake Added with Black Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
발계(Smilax china L.) 열수 및 에탄올 추출물의 항산화 및 항암활성
Food Science and Preservation
2013 .10
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Antiobesity Effect of water soluble fraction of Smilax china L. leaf ethanol extract in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative, Anti-diabetic and Anti-obesity Activity of Smilax china L. Leaf Extract Solvent Fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
미강 분말 첨가 파운드 케이크의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .04
뽕잎분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품과학회지
2003 .10
[P3-43] Change in Chemical and Functional Components of Korean Rough Rice before and after Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
Relationship between Caking Characteristics Obtained by NMR Techniques and Chemical Compositions of Food Powders
Food Science and Biotechnology
2002 .10
반응표면분석에 의한 발효 청미래덩굴(Smilax china L.) 잎 열수 추출조건의 최적화
Food Science and Preservation
2013 .10
Detoxifying effect of phytochemicals in standardized extract of smilax china root through antioxidation and nicotine conversion in HepG2 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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