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[P8-211] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Smilax china L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
청미래 덩굴(Smilax china L.)의 지상부 및 지하부 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
발계(Smilax china L.) 열수 및 에탄올 추출물의 항산화 및 항암활성
Food Science and Preservation
2013 .10
Chemical Composition of Smilax china Leaves and Quality Characteristics of Rice Cakes Prepared with Its Water Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P10-161] Chemical Components of Smilax China Leaves and Quality Characteristics of Rice Cake Prepared from Its Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antioxidative, Anti-diabetic and Anti-obesity Activity of Smilax china L. Leaf Extract Solvent Fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antiobesity Effect of water soluble fraction of Smilax china L. leaf ethanol extract in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P1-15] Changes in profiling of phenolic compounds, anti-oxidative effect, and total phenolic content in Smilax china under in vitro physiological condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activity of Major Compounds Derived from Vietnamese Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
청미래 덩굴잎(Smilax china) 추출물의 전자공여능, 아질산염 소거능 및 항균효과
한국식품영양과학회지
2004 .04
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석에 의한 발효 청미래덩굴(Smilax china L.) 잎 열수 추출조건의 최적화
Food Science and Preservation
2013 .10
청미래 덩굴 잎 추출물의 항산화 및 항균 활성
Food Science and Preservation
2011 .10
Detoxifying effect of phytochemicals in standardized extract of smilax china root through antioxidation and nicotine conversion in HepG2 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[P8-222] Conjugation of Guaiacol with Glycerol increased in vitro and Cellular Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-229] In vitro and Cellular Antioxidant Activity of Chestnut (Castania crenata) Branch Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
청미래덩굴(Smilax China L.) 추출물의 항산화 및 α-amylase와α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2014 .04
망개떡의 저장성 향상을 위한 청미래덩굴 뿌리 추출물의 첨가
Food Science and Preservation
2012 .04
Yeast Fermentation Process Enhanced Production of Oxyresveratrol and Resveratrol in Smilax China Root Fermented Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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