지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P1-01] Food Component Characteristics of Tuna Roes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Food Component Characteristics of Tuna Livers
Food Science and Biotechnology
2007 .06
가공공장에서 수행한 한국 다랑어 선망 어획물 종조성에 대한 예비 연구
수산해양기술연구
2011 .01
대서양 해역 한국 다랑어 연승어업의 어획특성
수산해양기술연구
2014 .01
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
Quality Changes of Canned Tuna Packed in Cottonseed Oil during Thermal Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .12
Characterization of collagen extracted from by-products of big eye tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
CPUE standardization for bigeye tuna caught by Korean tuna longline fisheries in the Indian Ocean (1977-2012)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
우리나라 다랑어연승어업에 있어서 환형낚시와 재래식낚시를 사용하여 목표종의 어획률을 결정하는 요인 분석
수산해양기술연구
2011 .01
Anti-inflammatory Activity of Tuna Oil in LPS-induced RAW264.7 cells and Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
중서부 태평양해역의 한국 다랑어 연승어업 영향에 대한 생태학적 위험도 평가
수산해양기술연구
2009 .01
FOOD COMPONENT CHARACTERISTIC OF PROTEIN CONCENTRATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE BY COOKING AND DRYING PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Improvement of the sinking performance of the Vietnamese tuna purse seine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effect of tuna eyeball oil on the inhibitory of atopic dermatitis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
0