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Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of nutritional value in plant-based canned tuna products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probabilistic Models to Predict Listeria monocytogenes Growth at Low Concentrations of NaNO<sub>2</sub> and NaCl in Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
Effects of Dietary Fiber Extracted from Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) on the Physico-Chemical and Sensory Characteristics of Reduced-Fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparison of Skipjack tuna catch rate by operation time of Korean tuna purse seine fishery in the Western and Central Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Characterization of collagen extracted from by-products of big eye tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Optimization of Replacing Pork Meat with Yellow Worm (Tenebrio molitor L.) for Frankfurters
한국축산식품학회지
2017 .01
Vietnamese tuna fishery management in the context of collaboration with Western and Central Pacific Fisheries Commission (WCPFC)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
인도양 해역 우리나라 원양 연승어업의 어획물 종조성과 어획동향(2010-2015년)
한국수산과학회지
2018 .06
Effects of Edible Seaweed on Physicochemical and Sensory Characteristics of Reduced-salt Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Concentration of Docosahexaenoic Acid from Tuna Oil by a Two-step Enzyme Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Improvement of the sinking performance of the Vietnamese tuna purse seine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
중서부태평양 수역 우리나라 다랑어 선망어업의 시간대별 어획률 비교
수산해양기술연구
2022 .11
Effects of Glasswort (Salicornia herbacea L.) Hydrates on Quality Characteristics of Reduced-salt, Reduced-fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
유자청을 이용한 고부가 저염멍게젓갈의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2021 .08
Characterization of Flavor Profile of Processed Tuna Using HS-SPME-Arrow-GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Improvement of Skipjack Tuna Cooking Drip through Enzyme Treatment, Filtration, and Heat Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
기후변화가 중서부태평양 가다랑어(Katsuwonus pelamis)의 어획분포와 생물학적 특성에 미친 영향
한국수산과학회지
2015 .08
Seedling production using first spawned eggs in Korea and growth characterization of Bluefin tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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