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Synthesis of Docosahexaenoic Acid Enriched Triacylglycerol from Fish Oil by Solvent Crystallization and Two Step Enzyme Reactions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of nutritional value in plant-based canned tuna products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Validation of a Gas Chromatographic Method for Determining Docosahexaenoic Acid in Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Synthesis of Structured Lipid with Microalgae Oil and Capric Acid via a Novel Two-Step Enzyme Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of Skipjack tuna catch rate by operation time of Korean tuna purse seine fishery in the Western and Central Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Characterization of collagen extracted from by-products of big eye tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Quality Improvement of Skipjack Tuna Cooking Drip through Enzyme Treatment, Filtration, and Heat Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Vietnamese tuna fishery management in the context of collaboration with Western and Central Pacific Fisheries Commission (WCPFC)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
인도양 해역 우리나라 원양 연승어업의 어획물 종조성과 어획동향(2010-2015년)
한국수산과학회지
2018 .06
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Preparation of Pinolenic Acid-Enriched Triacylglycerol from Pine Nut Oil by a Two-Step Consecutive Enzyme Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Effect of fatty acid methyl esters of oil extracted from skipjack tuna by-products on fortified pork sausages: microbiological and sensorial properties
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Functional Properties and Bioactivity of Enzyme Hydrolysates According to Substrate Specificity of Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Dietary Docosahexaenoic acid (DHA) Requirement in Juvenile Rock Bream, Oplegnathus fasciatus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Improvement of the sinking performance of the Vietnamese tuna purse seine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
중서부태평양 수역 우리나라 다랑어 선망어업의 시간대별 어획률 비교
수산해양기술연구
2022 .11
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