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Characteristics of The Anchovy Protein Recovered after Different Solvent Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P3-17] Gel Properties of Protein Recovered from Pork Heart by pH Shifting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
A New Process for Muscle Protein Isolate
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Distributional characteristics of anchovy schools and the trial of anchovy species identification
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Analysis of Hanwoo Loin Proteome by 2-D Gel Electrophoresis and Peptide Mass Fingerprinting
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Functional Properties of Heat-induced Gels Prepared with Salt Soluble Proteins, Non-meat Proteins and Hydrocolloids in a Model System
Food Science and Biotechnology
2000 .12
The Analysis of Seminal Plasma Proteins by Two-Dimensional Polyacrylamide Gel Electrophoresis (2-DE) in Hanwoo (Korean Native Cattle)
한국수정란이식학회지
2010 .01
Development of Methods for Protein Extraction from Three Major Korean Fermented Soy Foods for 2-Dimensional Gel and Mass Spectrometric Analyses
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
적소두단백질(Red Bean Protein)과 Transglutaminase를 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 증진 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
이차원전기영동법을 이용한 과 간의 white muscle red muscle단백질 발현양상의 비교분석
한국축산학회지
2003 .01
Comparison of muscle protein from old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
미생물을 이용한 저식염 멸치젓의 속성발효에 관한 연구 -3. 단백질분해세균을 이용한 저식염 멸치젓의 제조 및 저장중의 품질 안정성-
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Thermo-rheological Properties of Fish Protein Gels using Shear Stress Relaxation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
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