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Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
이차원전기영동법을 이용한 과 간의 white muscle red muscle단백질 발현양상의 비교분석
한국축산학회지
2003 .01
[P3-18] Recovery of Muscle Protein from Large Anchovy and Gel Properties of Recovered Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Importance of High Quality Protein for Muscle Health Maintenance in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Meeting the meat: delineating the molecular machinery of muscle development
한국축산학회지
2016 .01
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
Skeletal Muscle Growth Activity of Phlorotannins isolated from Ecklonia cava through Muscle Growth Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Silver and Sport Product Development for Muscle Loss Prevention and Muscle Strengthening
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chrysanthemum morifolium Extract Improves Muscle Function through Increasing Mitochondrial Biogenesis and Muscle Protein Synthesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
The Role of Protein Intake in Preserving Skeletal Muscle Mass in Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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