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[P8-07] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Fluid Chungkukjang with Red Ginseng Extracts by Using RSM
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Brassica oleracea var. capita Extracts
Food Science and Biotechnology
2005 .12
[P8-10] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Rheum undulatum Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-03] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Brassica oleracea var. capita Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Multiresponse Optimization and Prediction of Antioxidant Properties of Aqueous Ginger Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
반응표면분석을 이용한 생강의 추출효율 및 기능성에 대한 모니터링
한국식품영양과학회지
2007 .03
Protective Effects of Ginger Supercritical Extract against Oxidative Damage in L6 Muscle Cells
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Physicochemical and Functional Properties of Ultrafine Particle Powder of Ginger during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-37] Extraction Yield and Functional Properties of Citron Seed Extracts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
냉동생강으로 제조한 다대기의 저장 중 품질변화
한국식품과학회지
2004 .12
[P3-87] Optimization of processing conditions for making a black ginger and design mixture for black ginger drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
농축 및 건조방법에 따른 생강 추출액 분말의 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
Extraction Yields and Functional Properties of Garlic Extracts by Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Anti-inflammatory Effects of Ginger and Processed (Beopje) Ginger Extracts on DSS Induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inhibitory Effects of Ginger and Processed ( Beopje ) Ginger Extracts on HCl-ethanol Induced Gastritis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Microbial Fermentation on the Sensory Attributes, Gingerol Content and Volatile Components of Ginger
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
[P4-11] Quality Characteristics of Ginger Paste during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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