지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2006
2005
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P10-14] Screening of Hydroxyl Radical Scavenging Activities for Construction of an Extract Bank from Marine Algae Using Electron Spin Resonance (ESR)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-15] Screening of Superoxide Anion Scavenging Activities for Construction of an Extract Bank from Marine Algae Using Electron Spin Resonance (ESR)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-192] Free Radical Scavenging Effect of Enzymatic Extracts from Oyster Using an ESR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Electron Spin Resonance (ESR) Spectra of Irradiated Standard Materials using Different ESR Spectrometers
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Antioxidative Effect of Proteolytic Hydrolysates from Ecklonia cava on Radical Scavenging Using ESR and H₂O₂-induced DNA Damage
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Screening of Cell Proliferation from Marine Algae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-16] Effects of Extraction on Radical Scavenging Activity Evaluation using Electron Spin Resonance and Identification of Isoquercetin from Nelumbo nucifera
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
전자스핀공명에 의한 담배연기 중 자유라디칼 측정
한국연초학회지
2007 .01
방사선 조사 건조향신료의 ESR 측정에서 Cellulose Radical의 Parameter 분석
Food Science and Preservation
2009 .06
조미료의 방사선 조사선원에 따른 전자스핀공명 분석 특성
Food Science and Preservation
2009 .06
[P10-16] Lipid peroxidation Scavenging Activities of Extracts from Marine Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
An Application of Photo-stimulated Luminescence (PSL) and Electron Spin Resonance (ESR) Analysis for the Irradiated Spicy Vegetables
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Electron Spin Resonance Spectroscopy of Radiation-Induced Alanine Radicals from Electron-Beam Irradiated Egg Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Electron Spin Resonance Spectroscopy for Radiation-Induced Crystalline Sugar Radicals from Electron Beam-Irradiated Various Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-248] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
방사선 조사된 라면수프의 조사선원에 따른 전자스핀공명 분석특성
한국식품과학회지
2009 .04
EFFECT OF MARINE ALGAE EXTRACTS ON MICROGLIAL POLARIZATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
In vitro Radical Scavenging Activity of Seafood-Added Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
0