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Journal of Apiculture
2015 .04
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Pomegranate Fruit(Punica granatum) of Different Cultivars Grown in Iran
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
Composition and Anti-Helicobacter pylori Activity of the Different Floral Honeys Form Korea
Journal of Apiculture
2015 .09
방사선 조사, 가열 및 마이크로웨이브처리에 따른 Ascorbic Acid의 함량변화
한국식품영양과학회지
1999 .08
Flow Behavior of Korean Honey
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Antioxidant Activity of Chestnut (Castanea crenata) Honey Depends on Phenolic Compounds Contents
한국양봉학회 학술대회 자료집
2010 .01
Chemical analysis of Korean natural honeys and sugar fed honeys
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .10
Chemical Constituents of Korean Acacia Honeys and Their Antioxidant Activity
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities and Total Phenolics of Ethanol Extracts from Several Edible Mushrooms Produced in Korea
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
綠茶中의 L-Ascorbic Acid의 定量法에 관한 硏究
한국식품과학회지
1979 .06
Physicochemical and Antioxidant Properties of Honeys from the Sundarbans Mangrove Forest of Bangladesh
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
수용성 계에서 Phenolic Acid류와 인삼 추출물이 갖는 산화방지 효과
한국식품과학회지
1998 .04
Total Phenolic Acid and Isoflavone Contents and Antioxidant Activity of the produced soy-meat using Korean whole soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
과일 껍질의 비타민 C, 폴리페놀, 플라보노이드 함량과 항산화 활성
한국식품과학회지
2012 .10
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