지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Effects of Drying Methods on the Quality and Physiological Activities of Sweet Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
Effect of Maltodextrin Dextrose Equivalent on the Quality Characteristics of Purple Sweet Potato during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
재배방법에 따른 고구마의 품질특성 및 화학성분 변화
한국식품과학회지
2013 .06
[OP-15] Dehydration of Fruit and Vegetables Using Maltodextrin and Comparison with Other Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Texture Degradation Kinetics of Sweet Potatoes during Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Quality Characteristics of Baked Sweet Potato with Different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
볏짚, 클로버 및 고구마덩굴 Silage 調製를 위한 생고구마 添加의 效果
Korean Journal of Agricultural Science
1984 .06
Studies on the Nutritional Components of Various Sweet Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Identification of Irradiated Potato, Sweet Potato and Com Starches with Viscometric Method
Food Science and Biotechnology
2000 .01
자색고구마 가루 첨가 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
0