지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Utilization of Brabender Visco - Amylograph to Detect Irradiated Starches
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
Rheological Behavior of Sweet Potato Starch-Glucose Composites
Food Science and Biotechnology
2008 .04
방사선 조사 전분류의 확인을 위한 점도측정조건 및 threshold values 설정
한국식품과학회지
2004 .10
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Textural Improvement of Sweet Potato Starch Noodles Prepared without Freezing Using Gums and Other Starches
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Effects of Drying Methods on the Quality and Physiological Activities of Sweet Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
재배방법에 따른 고구마의 품질특성 및 화학성분 변화
한국식품과학회지
2013 .06
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
감마선 조사가 전분류의 점도 및 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .08
Effect of Chitosan Addition on Textural Properties of Sweet Potato Starch Noodle
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Effect of Dietary Starch Level and Kind on the Growth and Body Composition of Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
0