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열수추출 연어 Frame 엑스분의 곰탕 유사 제품 베이스로서의 특성
한국식품영양과학회지
2007 .10
생선 곰탕의 추출소재로서 Fish Frame의 식품학적 특성
한국식품영양과학회지
2007 .11
[P3-19] Improvement on yield and functional properties of salmon frame extracts treated in an autoclave using commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
상업적 효소를 이용한 연어 Frame 유래 곰탕 유사 제품의 기능성 개선
한국식품영양과학회지
2007 .12
[P3-21] Preparation of the snack using residues of Gomtang-like product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
연어 Frame 육의 식품성분 특성
한국식품영양과학회지
2008 .11
두유 전처리에 의한 열수추출 연어 Frame 엑스분의 비린내 개선
한국식품영양과학회지
2008 .02
[P3-13] Food component characterization of muscle from salmon frame
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-15] Preparation conditions of extracts from salmon frame using an autoclave
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
A New Bright Salmon Gladiolus, ‘Salmon Classic’ as s Cut Flower
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P3-23] Improvement on fish odor of extracts from salmon frames soaked in soybean milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
연어 패티의 제조 및 식품학적 품질 특정
Food Science and Preservation
2009 .10
[P3-16] Improvement in the fish odor of extracts obtained from salmon frame using the Maillard reaction treated at high temperature and pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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