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[OP-27] Effect of Far-Infrared and Subcritical Water Treatment on Physicochemical Characteristics of Licorice Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Subcritical Water Treatment on Antioxidant Activity of Watermelon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-41] Effect of Subcritical Water on the Antioxidant Activity of Citrus Pomaces and Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Modifiers on the Supercritical CO2 Extraction of Licorice (Glycyrrhiza glabra) and the Morphology of Licorice Tissue
Food Science and Biotechnology
2005 .02
The Effect of Subcritical Water Treatment on β-glucan Contents and Physiological Activities of Golden Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of the Licorice (Glycyrrhiza glabra) Ethanol Extract on Growth of Bacillus cereus at the Meju Producing Stage
Applied Biological Chemistry
2010 .01
감초분말 첨가 파운드 케이크의 품질 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2014 .02
Phenolic Compound Extraction from Buckwheat Leaves by Subcritical Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Phenolic Production and Antioxidant Activity from Buckwheat Leaves by Subcritical Water Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Preparation of Subcritical Water Extract with Improved Physiological Activity of Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Soy Protein Hydrolysates Prepared by Varying Subcritical Media on the Physicochemical Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Collagen beverages with hydrolyzed porcine skin by subcritical water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant Activity of Organic Solvent Extracts from Far Infrared-Treated Rice Hulls
Food Science and Biotechnology
2004 .04
감초 첨가가 동치미의 발효숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .10
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
적외선등 난방이 딸기의 생육과 난방비에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
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